Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

"Σε λάθος κατεύθυνση το ασφαλιστικό νομοσχέδιο", υποστήριξαν στη συνάντησή τους ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Κύκλο επαφών με τους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων ξεκίνησε σήμερα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕ Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος, «με στόχο την προώθηση των θέσεων του επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου για αποτελεσματική επίλυση του ασφαλιστικού προβλήματος της χώρας», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Μίχαλος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνο Κόλλια, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με τους άλλους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων.

Ο κ. Μίχαλος τόνισε ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει παρουσιάσει η κυβέρνηση κινείται σε λάθος κατεύθυνση, καθώς εστιάζει σε μέτρα που αυξάνουν τις επιβαρύνσεις, όπως για παράδειγμα οι αυξήσεις των εργοδοτικών εισφορών και των εισφορών των εργαζομένων, ενώ αντίθετα θα έπρεπε να κινείται σε μια αναπτυξιακή κατεύθυνση και να συνδυάζεται με μεταρρυθμίσεις, τόσο στη φορολογία όσο και στην αγορά εργασίας. Ο κ. Μίχαλος τόνισε για μια ακόμη φορά ότι τα επιμελητήρια έχουν ήδη αποστείλει στην κυβέρνηση μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κόλλιας επεσήμανε ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης προβλέπει υπέρμετρες εισφορές που, σε συνδυασμό με τους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, απομειώνουν το εισόδημα των επιστημόνων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!