Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Να αποσύρει την πρόταση για το ασφαλιστικό, ζητούν από την κυβέρνηση οι μηχανικοί

Η αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, σε έκτακτη ειδική συνεδρίαση για το ασφαλιστικό, κατέληξε σε μία «ιστορική» απόφαση να αποσυρθεί από τον διάλογο με την κυβέρνηση, ζητώντας απόσυρση της πρότασης για το ασφαλιστικό.

Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη συνεδρίαση της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, της αποκαλούμενης και «Βουλής των μηχανικών», χαρακτηρίζεται «ιστορική» καθώς είναι εξαιρετικά σπάνιο να λαμβάνεται ομόφωνη απόφαση για οποιοδήποτε θέμα. Το ΤΕΕ υπογραμμίζει πως είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι στην ομόφωνη απόφαση συμφώνησαν εκπρόσωποι από όλες τις παρατάξεις της αντιπροσωπείας, δηλαδή από συνδικαλιστικούς χώρους που εκτείνονται σε όλο το ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά μέχρι τη Δεξιά.

Σύμφωνα με το ΤΕΕ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε εκτεταμένη και αναλυτική συζήτηση για το περιεχόμενο και τις συνέπειες της πρότασης της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Μάλιστα, ο κατάλογος των ομιλητών ξεπέρασε τους 30 από όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις του Επιμελητηρίου και παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις και τις επιμέρους θέσεις και απόψεις, όλες οι παρατάξεις συμφώνησαν στην ιστορική ομόφωνη απόφαση της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ κατά της πρότασης της κυβέρνησης.

Τέλος, σημειώνεται ότι η αντιπροσωπεία αποτελείται από 200 αντιπροσώπους από όλη τη χώρα που αναδεικνύονται από τις κάλπες των 110.000 εγγεγραμμένων μηχανικών μελών του ΤΕΕ και η έκτακτη ειδική συνεδρίαση για το ασφαλιστικό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, με αυξημένη απαρτία.

Ηλ. Π.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!