Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ - ΔΟΥ : Συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ

ΠΟΕ-ΔΟΥ 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 ΑΘΗΝΑ 
ΤΗΛ. 210 36 22 707 
FAX 210 36 38 782 
www.poedoy.gr 
email: poedoy@poedoy.gr  

Αθήνα 3.9.2015 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΘ

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, στις 6:00 μ.μ., με αφορμή τα εγκαίνια της 80ης Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, διαδηλώνουμε μαζί όλα τα συνδικάτα και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την πραγματοποίηση των ανεκπλήρωτων άμεσων αλλά και των μακροπρόθεσμων αιτημάτων του συνδικαλιστικού κινήματος και του κλάδου μας.

Καλούμε τους Συλλόγους και ειδικά αυτούς που γεωγραφικά έχουν καλύτερη πρόσβαση, να οργανώσουν τη μετακίνηση των συναδέλφων για τη διαδήλωση της ΔΕΘ, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς που θα διατεθούν από ΑΔΕΔΥ, ΓΕΣΕΕ και Εργατικά Κέντρα.

Οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολοι. Διαδηλώνουμε κατά των μνημονίων που κατέστρεψαν εργασιακές σχέσεις, ασφαλιστικά δικαιώματα, συνταξιοδοτικά δικαιώματα και φτωχοποίησαν μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού. Ο κλάδος μας στοχοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια και οι πολιτικές των μνημονίων είχαν σαν αποτέλεσμα να ισοπεδωθούν δικαιώματα και κατακτήσεις των τελευταίων 25 χρόνων.

Με το τρίτο μνημόνιο και την προβλεπόμενη ενίσχυση της ανεξαρτησίας της ΓΓΔΕ (χωρίς ακόμη να έχει αποσαφηνισθεί αν θα ισχύσουν οι προϋποθέσεις και τα χαρακτηριστικά που η ΠΟΕ - ΔΟΥ έχει θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία της, αλλά και την διασφάλιση των συμφερόντων όλων των εργαζομένων), βρισκόμαστε αντιμέτωποι με νέες ανακατατάξεις και απορρυθμίσεις που μας υποχρεώνουν να συνεχίσουμε τους αγώνες που δώσαμε τα τελευταία χρόνια για την ενίσχυση των ελεγκτικών υπηρεσιών, την αποκατάσταση των αδικιών ανάμεσα σε νέους και παλιούς συναδέλφους, την διασφάλιση των εργασιακών συνθηκών και του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του ΥΠΟΙΚ, την διασφάλιση των αποδοχών μας, τη διασφάλιση του ενιαίου του κλάδου και τη νομική θωράκιση των συναδέλφων που ασκούν τα καθήκοντά τους με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Τέλος θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την καθιέρωση ενός φορολογικού συστήματος που θα ανακουφίζει τους φτωχούς, θα μοιράζει δίκαια τα φορολογικά βάρη.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαλύσει τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και να καταστρέψει το εργασιακό μας μέλλον.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ-ΠΟΥΛΑΚΗ

 

 

 
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!