Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Μετάθεση του χρόνου δήλωσης μεταβολών για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης

Μετατίθεται έως τις 16 Οκτωβρίου 2015 η εφαρμογή του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Αυτό προβλέπει εγκύκλιος της γενικής γραμματείας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου ύστερα από τη διακομματική συναίνεση που υπήρξε για το θέμα αυτό. Έτσι τις οριστικές αποφάσεις για το μέτρο αυτό θα κληθεί να λάβει η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Όπως επισημαίνεται η μετάθεση αυτή κρίθηκε αναγκαία κατόπιν σχετικών αιτημάτων των φορέων και προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος προσαρμογής των εν λόγω επιχειρήσεων.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Αθήνα, 02 Σεπτεμβρίου 2015 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου υπέγραψε εγκύκλιο με την οποία η ημερομηνία της 8ης Σεπτεμβρίου 2015 της ΠΟΛ 1193/2015 που αφορά το χρόνο δήλωσης μεταβολών των επιχειρήσεων που παρέχουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μετατίθεται στις 16 Οκτωβρίου 2015. 

Η μετάθεση αυτή κρίθηκε αναγκαία κατόπιν σχετικών αιτημάτων των φορέων και προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος προσαρμογής των εν λόγω επιχειρήσεων.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!