Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΣΕΒ: Η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές πρέπει να εφαρμόσει έγκαιρα και αποτελεσματικά το πρόγραμμα προσαρμογής

Τη θέση ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές πρέπει να εφαρμόσει έγκαιρα και αποτελεσματικά το πρόγραμμα προσαρμογής, εκφράζει στο νέο εβδομαδιαίο δελτίο του, με τίτλο: «Οικονομία και Επιχειρήσεις: Έφθασε η ώρα του ιστορικού συμβιβασμού;», που κυκλοφόρησε σήμερα, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).
 
Στο πλαίσιο αυτό σημειώνει ότι αξίζει να διερευνηθεί η δυνατότητα αξιοποίησης μιας νέας, ευέλικτης και ανεξάρτητης διοικητικής δομής συντονισμού του μεταρρυθμιστικού έργου, για την ταχεία και έγκαιρη εφαρμογή των σχετικών μέτρων.
 
Ο ΣΕΒ τονίζει, επίσης, ότι καθώς τα μεγαλύτερα κόμματα πορεύονται πλέον εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς, επιβάλλεται ένας ευρύς συνασπισμός δυνάμεων για το καλό του τόπου.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!