Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

Οικονομικό Επιμελητήριο: Άμεσες κινήσεις για την επίτευξη συμφωνίας

Η χώρα δεν έχει κανένα άλλο περιθώριο για καθυστερήσεις και χρονοτριβές. Απαιτούνται άμεσες κινήσεις για την επίτευξη συμφωνίας και την ταχύτατη αποκατάσταση του οικονομικού κλίματος και της ομαλότητας του τραπεζικού συστήματος, δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Ο κ. Κόλλιας δήλωσε ότι μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, και με δεδομένη τη διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, προέχουν συγκεκριμένα θέματα όπως η επαναφορά του κλίματος εθνικής ομοψυχίας μεταξύ των πολιτών, ώστε να εργαστούμε όλοι μαζί για‎ την ταχύτερη ανάκαμψη της χώρας και την επιστροφή στην ανάπτυξη και η ευρύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, πέρα από προσωπικούς εγωισμούς και μικροκομματικούς τακτικισμούς, ώστε να δώσουμε και το κατάλληλο σήμα προς τα έξω ότι είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε από κοινού για την εφαρμογή των κρίσιμων μεταρρυθμίσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!