Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Κατάθεση Σχεδίου Νόμου για τις Ιπποδρομίες από την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Νίκης 5-7
10180 Αθήνα
Tηλ.:  210-3332553/4 
Fax: 210-3332559
e-mail: press@minfin.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Δελτίο Τύπου

Κατατέθηκε σήμερα 30 Ιουνίου 2015 από την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη το σχέδιο νόμου «Κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου στοιχήματος επί ιπποδρομιών στην Ελλάδα για περίοδο είκοσι ετών και άλλες διατάξεις».

Με το σχέδιο νόμου εξασφαλίζεται  η αύξηση των εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού εντός του 2015 και 2016 κατά 40,5 εκατ. ευρώ, ως οικονομικό αντάλλαγμα της παραχώρησης.

Αυξάνονται, επίσης, επιπλέον τα δημόσια έσοδα εφόσον ο ετήσιος κύκλος εργασιών επί ελληνικών και ξένων ιπποδρομιών ξεπεράσει τα 200εκ ευρώ, καθώς και από τα πλεονάσματα του λογαριασμού επάθλων.

Κυρίως, όμως, με το παραπάνω σχέδιο νόμου εξασφαλίζεται η διεξαγωγή των Ελληνικών Ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο Αττικής και οι απασχολούμενες γύρω απ’ τις Ελληνικές Ιπποδρομίες περίπου 2.500 οικογένειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!