Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Σε νομοσχέδιο η λίστα Βαρουφάκη

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τη σύσκεψη της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Νίκης 5-7
10180 Αθήνα
Tηλ.:  210-3332553/4
Fax: 210-3332559
e-mail: press@minfin.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Δελτίο Τύπου

Σύσκεψη της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης πραγματοποιήθηκε, σήμερα το απόγευμα, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Θέμα της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία νομοσχεδίου για την κωδικοποίηση των μεταρρυθμιστικών προτάσεων που περιέχει η «λίστα Βαρουφάκη» στο πλαίσιο της εξελισσόμενης διαπραγμάτευσης. Τα άρθρα του νομοσχεδίου αφορούν: δημοσιονομικά ζητήματα, τη φορολογική διοίκηση, τις δημοπρασίες των τηλεοπτικών συχνοτήτων, τη φορολόγηση τηλεοπτικών διαφημίσεων, τη μεταρρύθμιση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, διοικητικές μεταρρυθμίσεις, κλπ.

Στη σύσκεψη, εκτός του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη, πήραν μέρος ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο Υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης  κ. Σπύρος Σαγιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!