Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ-ΔΟΥ: Εορτασμός 1η Μαϊου 2015

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 36 22 707
FAX 210 36 38 782
www.poedoy.gr
email: poedoy@poedoy.gr 

Αθήνα 27.4.2015 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 1Η ΜΑΪΟΥ 2015 

Πριν από έναν αιώνα, το 1886, οι εργάτες του ΣΙΚΑΓΟΥ με τους μαζικούς, ηρωικούς αγώνες τους, άνοιξαν το δρόμο για τα εργασιακά δικαιώματα και τις εργατικές κατακτήσεις του 20ου αιώνα . Τα τελευταία 5 χρόνια οι πολιτικές των μνημονίων επιχείρησαν να ισοπεδώσουν πλήρως τους αγώνες αυτούς. Τιμούμε την 1η του Μάη, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης, ενάντια στις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Τρόικας που μετέτρεψαν τη χώρα σε μια απέραντη ζώνη φτηνής ευέλικτης, ενοικιαζόμενης στρατιάς ανθρώπων, χωρίς εργασιακά δικαιώματα και συνδικαλιστική δράση. 

Αυτή η Πρωτομαγιά, συνδέεται ΟΣΟ ΠΟΤΕ, με τους αγώνες στο ΣΙΚΑΓΟ. Είναι η Πρωτομαγιά των νέων αγώνων για την ανατροπή των μνημονιακών μέτρων, των απολύσεων, την ανάκτηση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων. Δίνουμε τη μάχη κατά των ιδιωτικοποιήσεων, συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές λιτότητας και τις μειώσεις μισθών. Διεκδικούμε δημόσια κοινωνικά αγαθά, δημόσια κοινωνική ασφάλιση, συντάξεις αξιοπρέπειας, και επαναθεμελίωση του εργατικού δικαίου. 

Δεν υποχωρούμε στους εκβιασμούς, δεν σκύβουμε το κεφάλι, διαπραγματευόμαστε με τα δικά μας όπλα: τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, την οργάνωση και συσπείρωση στα συνδικάτα, το συντονισμό των αγώνων, την ταξική μας αλληλεγγύη, με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΠΑΛΗ. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΩΡΑ 11:00 π.μ. 

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ  
 
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥΛΑΚΗ

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!