Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Συγκρότηση πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης υπό τον πρωθυπουργό

Η συγκρότηση πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης αποφασίστηκε χθες στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

Η ομάδα θα λειτουργεί υπό την ευθύνη του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη με τον συντονισμό να ανατίθεται στον Ευκλ. Τσακαλώτο. Κυβερνητικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε η στήριξη στον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη που έχει γίνει στόχος μεθοδευμένων δημοσιευμάτων του διεθνούς τύπου και προσθέτουν ότι ο ο κ. Βαρουφάκης κινείται πάντα στο πλαίσιο των συλλογικών αποφάσεων και των επιτελικών οργάνων της κυβέρνησης και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα συνεχίσει να εργάζεται για μια βιώσιμη λύση.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης, για την καλύτερη υπoστήριξη των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα, η δημιουργία ειδικής ομάδας συντονισμού, υπό τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Σπύρο Σαγιά. Ακόμη η ανάθεση στο Γενικό Γραμματέα δημοσιονομικού σχεδιασμού του υπουργείου Οικονομικών, Ν. Θεοχαράκη, της συγκρότηση ενός σχεδίου για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Το σχέδιο αυτό θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα συμφωνία του Ιουνίου, αναφέρουν οι κυβερνητικοί κύκλοι. Επιπλέον την ευθύνη των τεχνικών κλιμακίων του Brussels Group αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του ΣΟΕ, Γ. Χουλιαράκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπεύθυνος του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π.), Γ. Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Σταθάκης, ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλ. Τσακαλώτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!