Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Πάνω από 31.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο

Περισσότερες από 31.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί από οφειλέτες στην ηλεκτρονική εφαρμογή του TAXISnet για την ένταξη στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο με ευνοϊκούς όρους και σε έως 100 δόσεις.
Οι αιτήσεις αφορούν είτε την υπαγωγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων με καταβολή της ελάχιστης δόσης είτε την υπαγωγή στο πρόγραμμα προκαταβολής μέρους της συνολικής οφειλής και διαγραφής αντίστοιχου ποσού τόκων, πρόσθετων φόρων και προσαυξήσεων.
 
Στο υπουργείο Οικονομικών εκφράζουν ικανοποίηση για την ανταπόκριση που δείχνουν οι οφειλέτες καθώς ο αριθμός των αιτήσεων από την περασμένη Παρασκευή που άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή θεωρείται ιδιαίτερα ικανοποιητικός.

Με απόφαση της η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη παρέχει διευκρινίσεις και ρυθμίζει λεπτομέρειες σχετικά τις διαδικασίες υπαγωγής, τους όρους και τις προϋποθέσεις της ρύθμισης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση ΠΟΛ. 1080/2015 εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!