Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Μέχρι 27 Απριλίου η αποστολή των βεβαιώσεων αποδοχών από τις επιχειρήσεις

Παράταση στην προθεσμία  ηλεκτρονικής υποβολής του αρχείου βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων και της βεβαίωσης των αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα για το φορολογικό έτος 2014  έως και τις 27 Απριλίου 2015 δίνεται με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Επισημαίνεται ότι με δελτίο τύπου του Υπ. Οικονομικών, είχε διευκρινιστεί αρχικά ότι το σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό για την υποβολή των βεβαιώσεων αποδοχών, συντάξεων και αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα μέχρι την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του φορολογικού έτους 2014 ή τη νόμιμη παράτασή τους

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών, όπως δημοσιεύτηκε επίσημα, σήμερα 1-4-2015 στο publicrevenue.gr. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Αθήνα, 31-03-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής του αρχείου βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων και της βεβαίωσης των αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα για το φορολογικό έτος 2014 

Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, εξέδωσε απόφαση με την οποία παρατείνεται έως και τις 27 Απριλίου 2015 η προθεσμία για την χωρίς πρόστιμο ηλεκτρονική υποβολή των αρχικών αρχείων των βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων και της βεβαίωσης των αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι υπόχρεοι θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής τροποποιητικών αρχείων μέχρι και την 31.12.2015. 

Οι εμπλεκόμενοι φορείς – επιχειρήσεις, παρακαλούνται να υποβάλουν το σχετικό αρχείο των βεβαιώσεων όσο το δυνατόν συντομότερα προκειμένου η ροή της υποβολής των δηλώσεων από τους φορολογούμενους να ολοκληρωθεί ομαλά. 


Δείτε ΕΔΩ σχετικά με την ενημερωμένη εφαρμογή του Forin.gr για την υποβολή των βεβαιώσεων αποδοχών, συντάξεων και αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Stelios
01/04/2015 00:08:43

Εχουν δημοσιευθεί επίσημα . Δείτε εδώ http://www.taxheaven.gr/new...