Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΦΠΑ Ανάλυση - Ερμηνεία: Νέες δυνατότητες για τους αναγνώστες μας. Online αναζήτηση κ.α.

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγνωστών μας, προσθέσαμε στο συνοδευτικό υλικού του βιβλίου μας "ΦΠΑ Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου Άννα Κλωνή:

  • Μηχανισμό online ηλεκτρονικής αναζήτησης στο σύνολο του βιβλίου. Αναζητήστε με λέξεις κλειδιά και οδηγηθείτε στο ακριβές θέμα του βιβλίου που σας ενδιαφέρει.
  • Αναλυτικός πίνακας περιεχομένων όλων των θεμάτων που περιλαμβάνονται μέσα στο βιβλίο
  • Δυνατότητα αποθήκευσης του αλφαβητικού ευρετηρίου σε μορφή PDF

Σημείωση: Οι αναγνώστες μας που έχουν αγοράσει ή θα αγοράσουν το βιβλίο μπορούν επιπλέον να χρησιμοποιήσουν τον μοναδικό κωδικό που συνοδεύει το βιβλίο και να ενεργοποιήσουν την πρόσβαση στο πλήρες συνοδευτικό υλικό του βιβλίου καθώς επίσης και να αποκτήσουν δωρεάν ετήσια πρόσβαση στον Κώδικα Φ.Π.Α (ν. 2859/2000) του Forin.gr Analysis.

Πατήστε σχετικά στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα εργαλεία του βιβλίου:

 

 

Παραγγείλτε το βιβλίο εδώ

Ειδική προσφορά Forin.gr Analysis: Με την παραγγελία του βιβλίου "ΦΠΑ - Ανάλυση - Ερμηνεία" έχετε έκπτωση 15% στην Τράπεζα Φορολογικής Πληροφόρησης - Forin.gr Analysis.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!