Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΔΔΑΔ Γ 1027080 ΕΞ 27-02-2015 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πλήρωσης θέσεων Προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος: 1. Αυτοτελές Τμήμα Επανεξέτασης (έδρα Θεσ/νίκη), της Δ/νσης Επίλυσης Διαφορών της Γ.Γ.Δ.Ε. 2. Αυτοτελές Τμήμα Επανεξέτασης, Νομικής και Διοικητικής Υποστήριξης (έδρα Θεσ/νίκη), της Δ/νσης Επίλυσης Διαφορών της Γ.Γ.Δ.Ε. 3. Τμήμα ΣΤ'-Αυτόματης Ανταλλαγής Φορολογικών Πληροφοριών της Δ/νσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γ.Γ.Δ.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ'
ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ & ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Καραγεώργη Σερβίας 10
Ταχ.Κωδ.: 101 84 ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 210-33.75. 194-165
Fax: 210-33.75.489
e-mail:d2c1@mofadm.gr

ΑΔΑ:6ΛΜΝΗ-0ΨΖ

Αθήνα 27 Φεβρουάριου 2015

Αρ. Πρωτ:ΔΔΑΔ Γ 1027080 ΕΞ 2015

ΠΡΟΣ:Ως Π.Δ.

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πλήρωσης θέσεων Προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος:
1. Αυτοτελές Τμήμα Επανεξέτασης (έδρα Θεσ/νίκη), της Δ/νσης Επίλυσης Διαφορών της Γ.Γ.Δ.Ε.
2. Αυτοτελές Τμήμα Επανεξέτασης, Νομικής και Διοικητικής Υποστήριξης (έδρα Θεσ/νίκη), της Δ/νσης Επίλυσης Διαφορών της Γ.Γ.Δ.Ε.
3. Τμήμα ΣΤ'-Αυτόματης Ανταλλαγής Φορολογικών Πληροφοριών της Δ/νσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γ.Γ.Δ.Ε.».

Προκειμένου να προβούμε στην πλήρωση θέσεων Προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις των υποπαραγράφων Ε.1 και Ε.2 του άρθρου πρώτου του Ν.4093/2012 (ΦΕΚ 222/Α), όπως ισχύει, του άρθρου 54 του ν.4277/2014 (ΦΕΚ 156/A), καθώς και της αριθμ. ΔΔΑΔ Γ 1148109 ΕΞ 2014/7-11-2014 (ΦΕΚ 3380/Β) Απόφασης της Γενικής Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, αναφορικά με τον καθορισμό της διαδικασίας, των οργάνων και των κριτηρίων επιλογής Προϊσταμένων οργανικών μονάδων της Γ.Γ.Δ.Ε., καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι που έχουν τα προσόντα και πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις παρακάτω θέσεις:

1. Αυτοτελές Τμήμα Επανεξέτασης (έδρα Θεσ/νίκη), της Δ/νσης Επίλυσης Διαφορών.

2. Αυτοτελές Τμήμα Επανεξέτασης, Νομικής και Διοικητικής Υποστήριξης (έδρα Θεσ/νίκη), της Δ/νσης Επίλυσης Διαφορών.

3. Τμήμα ΣΤ'-Αυτόματης Ανταλλαγής Φορολογικών Πληροφοριών της Δ/νσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

1. Δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας

Δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις παραπάνω θέσεις Προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος, έχουν υπάλληλοι στο πρόσωπο των οποίων συντρέχουν σωρευτικά οι απαιτούμενες από τις κείμενες διατάξεις προϋποθέσεις, και συγκεκριμένα:

α) Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 126 του Π.Δ. 111/2014 (ΦΕΚ 178/Α'):

• για το Αυτοτελές Τμήμα Επανεξέτασης καθώς και το Αυτοτελές Τμήμα Επανεξέτασης, Νομικής και Διοικητικής Υποστήριξης, της Δ/νσης Επίλυσης Διαφορών της Γ.ΓΔ.Ε, υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ του κλάδου εφοριακών ή υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ οποιουδήποτε κλάδου που πληρούν τις αντίστοιχες προϋποθέσεις διορισμού, όπως αυτές ορίζονται στην περίπτωση 1 της παραγράφου 3 του άρθρου 119 του Π.Δ. 111/2014 (ΦΕΚ 178/Α').

• Για το Τμήμα ΣΤ'-Αυτόματης Ανταλλαγής Φορολογικών Πληροφοριών της Δ/νσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γ.Γ.Δ.Ε, υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ του κλάδου Πληροφορικής ή υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ οποιουδήποτε κλάδου που πληρούν τις αντίστοιχες προϋποθέσεις διορισμού για τον κλάδο ΠΕ Πληροφορικής, όπως αυτές προσδιορίζονται από τις κείμενες διατάξεις.

β) Επιπροσθέτως, οι υποψήφιοι πρέπει κατά την ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υποψηφιοτήτων να πληρούν τις προϋποθέσεις επιλογής του άρθρου 84 του ν.3528/2007 (ΦΕΚ 26/Α), όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 του ν.4275/2014 (ΦΕΚ 149/Α), ήτοι (α) να έχουν τουλάχιστον τέσσερα (4) έτη συνολικής πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας και έχουν ασκήσει καθήκοντα Προϊσταμένου Τμήματος, ή αντιστοίχου επιπέδου οργανικής μονάδας ή αυτοτελούς γραφείου για ένα (1) τουλάχιστον έτος ή (β) να είναι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης με συνολικό χρόνο πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας τέσσερα (4) έτη ή (γ) να έχουν τουλάχιστον έξι (6) έτη συνολικής πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας.

Στις περιπτώσεις υποψηφίων που έχουν ασκήσει καθήκοντα αναπληρωτή Προϊσταμένου οργανικής μονάδας και δεδομένου ότι ο χρόνος αυτός λαμβάνεται υπόψη για την εφαρμογή των παραπάνω διατάξεων, οι εν λόγω υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά μαζί με το βιογραφικό σημείωμα και τις σχετικές αποφάσεις ή διαταγές που πιστοποιούν το χρόνο άσκησης καθηκόντων αναπληρωτή Προϊσταμένου.

2. Κωλύματα υποψηφιότητας

Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος, για επιλογή σε θέση προϊσταμένου, υπάλληλος στο πρόσωπο του οποίου συντρέχουν τα κωλύματα υποψηφιότητας, κατά τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 84 του ν.3528/2007 (ΦΕΚ 26/Α), όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 του ν.4275/2014 (ΦΕΚ 149/Α).

Τα κωλύματα υποψηφιότητας δεν πρέπει να συντρέχουν σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων, καθώς και κατά το χρόνο τοποθέτησης του υπαλλήλου.

3. Διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων

i. Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την αριθμ. ΔΔΑΔ Γ 1148109 ΕΞ 2014/7-11-2014 (ΦΕΚ 3380/Β) Απόφαση της Γενικής Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, αναφορικά με τον καθορισμό της διαδικασίας, των οργάνων και των κριτηρίων επιλογής Προϊσταμένων οργανικών μονάδων της Γ.Γ.Δ.Ε και περιλαμβάνει δύο (2) στάδια:

α) Αξιολόγηση των υποψηφίων, από το αρμόδιο γνωμοδοτικό συμβούλιο, βάσει των βιογραφικών τους.

β) Πρακτική δοκιμασία και διεξαγωγή δομημένης συνέντευξης των υποψηφίων.

ii. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας, ως το συνημμένο παράρτημα Α, υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση d2c1@mofadm.ar. εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της εν λόγω πρόσκλησης στον ιστότοπο της Γ.Γ.Δ.Ε. www.publicrevenue.ar.· ήτοι από τις 2 Μαρτίου 2015 έως και τις 13 Μαρτίου 2015. Η αίτηση πρέπει να φέρει υπογραφή, προκειμένου να είναι έγκυρη [απαιτείται σάρωση της αίτησης, δηλαδή επεξεργασία αυτής μέσω σαρωτή (scanner), πριν από την ηλεκτρονική υποβολή της].

iii. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας συνοδεύονται υποχρεωτικά από βιογραφικό σημείωμα, ως το συνημμένο παράρτημα Β.

iv. Οι υποψήφιοι δύνανται με την αίτηση υποψηφιότητας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για μία ή περισσότερες από τις προκηρυσσόμενες θέσεις.

ν. Οι προϋποθέσεις και τα προσόντα επιλογής θα πρέπει να συντρέχουν κατά την ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας.

vi. Υποψήφιοι των οποίων οι αιτήσεις υποβάλλονται εκπρόθεσμα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής.

vii. Επισημαίνεται ότι τυχόν αιτήσεις που είχαν κατά το παρελθόν υποβληθεί για τις παραπάνω θέσεις, κατόπιν προγενέστερων προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεν θα ληφθούν υπόψη στην παρούσα διαδικασία.

4. Γνωστοποίηση Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», καθώς και στον ιστότοπο της Γ.Γ.Δ.Ε._www.publicrevenue.gr. και με ευθύνη των Προϊσταμένων των Υπηρεσιών, να τοιχοκολληθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων κάθε Υπηρεσίας και να λάβουν γνώση ενυπόγραφα όλοι οι υπάλληλοι.

Συνημμένα:
1. Παράρτημα Α: Υπόδειγμα αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σελ. μία)
2. Παράρτημα Β: Υπόδειγμα βιογραφικού σημειώματος (σελ. τρεις)

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!