Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΓΓΔΕ:Ομιλία ΟΟΣΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο FORUM της Φορολογικής Επιτροπής του ΟΟΣΑ για τη Διαδικασία Αμοιβαίου Διακανονισμού «FTA MAP FORUM» που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 15-16 Δεκεμβρίου, συμμετείχε η Γενική Γραμματέας Κατερίνα Σαββαΐδου.

Οι Φορολογικές αρχές των χωρών μελών του ΟΟΣΑ επιβεβαίωσαν στο FORUM τη δέσμευσή τους να διασφαλίζουν με την ορθή εφαρμογή των Συμβάσεων Αποφυγής Διπλής Φορολογίας, τη μείωση και την εξάλειψη των φαινομένων της διπλής φορολογίας ή των περιπτώσεων της διπλής μη φορολογίας, εφαρμόζοντας τις σχετικές διμερείς Συμβάσεις.

Η Γενική Γραμματέας ανέφερε στην ομιλία της ότι: « η βελτίωση της διαδικασίας του Αμοιβαίου Διακανονισμού καθώς και η ενθάρρυνση προσφυγής στη διαδικασία προέγκρισης μεθοδολογίας ενδοομιλικής τιμολόγησης, θα συμβάλλει όχι μόνο στην ορθή εφαρμογή των ΣυμβάσεωνΑποφυγής Διπλής Φορολογίας αλλά και κυρίως στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των φορολογουμένων και στην αποφυγή δημιουργίας φορολογικών διαφορών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!