Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΓΓΔΕ: Ημερίδα Γεν. Δ/νσης Τελωνείων

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2014

Στο πλαίσιο των δράσεων, για την ενίσχυση και διευκόλυνση του εμπορίου, η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων & Ε.Φ.Κ., διοργανώνει στις 19 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 13 μ.μ. – 16:00 μ.μ. επίκαιρη ημερίδα με θέμα: «Έναρξη Ηλεκτρονικών Πληρωμών – Εγκεκριμένοι Οικονομικοί Φορείς (ΑΕΟ) – Απλουστευμένες Διαδικασίες» στο κτίριο του Εμπορικoύ και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» άρ. 2, Λουδοβίκου 1, Πλατεία Οδησσού, Πειραιάς).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των δράσεων που έχουν αναληφθεί για τη διευκόλυνση του εξωτερικού εμπορίου, μεταξύ των οποίων η αύξηση του αριθμού των Εγκεκριμένων Οικονομικών Φορέων (ΑΕΟ), η μείωση των εγγυήσεων και του ποσοστού ελέγχων και η ενημέρωση των οικονομικών φορέων για τις απλουστευμένες διαδικασίες.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εφαρμογή των ηλεκτρονικών πληρωμών, των οποίων η έναρξη έχει προγραμματισθεί για τις αρχές Ιανουαρίου 2015, σε πιλοτική παραγωγική λειτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!