Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

Αρ. πρωτ. 2/ 89683 /0004/2-11-2014 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη κάλυψη μίας (1) θέσης προϊσταμένου της διεύθυνσης φορολογικής πολιτικής και τριών (3) θέσεων των προϊσταμένων των τμημάτων αυτής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
& ΔΙΟΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ: Α'
 

ΑΔΑ: 70ΣΣΗ-Ν3Κ

Αναρτητέα στο διαδίκτυο

Αθήνα ,2 Νοεμβρίου 2014

Αρ. πρωτ. 2/ 89683 /0004

ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Αποδεκτών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για τη κάλυψη μίας (1) θέσης Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Φορολογικής Πολιτικής και τριών (3) θέσεων των Προϊσταμένων των Τμημάτων αυτής

Με το άρθρο 27 του πδ 111/2014 (Α'178) συστάθηκε Διεύθυνση Φορολογικής Πολιτικής, η αρμοδιότητα της οποίας έχει ανατεθεί στον Υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη.

Η ανωτέρω Διεύθυνση διαρθρώνεται σε τρία Τμήματα ως εξής:

α)Τμήμα Α': Φορολογικής Πολιτικής και Νομοθεσίας,

β) Τμήμα Β': Ανάλυσης Οικονομικών και Δημοσιονομικών Επιπτώσεων Φορολογικής Πολιτικής και γ)Τμήμα Γ': Διεθνών Πρακτικών και Σχέσεων Φορολογικής Πολιτικής.

Ο Υφυπουργός Οικονομικών προτίθεται να στελεχώσει την ανωτέρω Διεύθυνση με την τοποθέτηση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης και τριών Προϊσταμένων των Τμημάτων αυτής

Για το λόγο αυτό,

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Τους μόνιμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την κατάληψη μίας εκ των ανωτέρω θέσεων, να υποβάλλουν σχετική αίτηση εφόσον πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται στις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 4275/2014 ( Α'149), σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 124 και 126 του πδ 111/2014, ήτοι:

Ανήκουν σε κλάδο, του οποίου οι υπάλληλοι προβλέπεται από τις οικείες οργανικές διατάξεις ότι μπορούν να προΐστανται στη συγκεκριμένη θέση. Ειδικότερα:

- για τους υποψηφίους για τη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης, ότι ανήκουν στην κατηγορία ΠΕ του κλάδου Δημοσιονομικών ή στην κατηγορία ΠΕ οποιουδήποτε κλάδου και πληρούν τις αντίστοιχες προϋποθέσεις διορισμού, όπως αυτές ορίζονται στην περίπτωση 1 της παρ. 3 του άρθρου 119 του πδ 111/2014

Αναρτητέα στο διαδίκτυο

- για τους υποψηφίους για τις θέσεις των Προϊσταμένων των Τμημάτων, ότι ανήκουν στην κατηγορία ΠΕ του κλάδου Δημοσιονομικών ή στην κατηγορία ΠΕ οποιουδήποτε κλάδου και πληρούν τις αντίστοιχες προϋποθέσεις διορισμού, όπως αυτές ορίζονται στην περίπτωση 1 της παρ. 3 του άρθρου 119 του πδ 111/2014 ή ανήκουν στην κατηγορία ΤΕ οποιουδήποτε κλάδου και πληρούν τις αντίστοιχες προϋποθέσεις διορισμού, όπως αυτές ορίζονται στην περίπτωση 3 της παρ. 3 του άρθρου 119 του πδ 111/2014

Επισημαίνεται ότι η τοποθέτηση Προϊσταμένων σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις λήγει αυτοδικαίως με την επιλογή και τοποθέτηση Προϊσταμένων σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84-86 του Υ.Κ.

Κατόπιν των ανωτέρω,

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, η οποία θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από σύντομο βιογραφικό σημείωμα ( όχι πέραν των τριών σελίδων).

Όσοι εκ των υποψηφίων έχουν ασκήσει καθήκοντα αναπληρωτή Προϊσταμένου οργανικής μονάδας θα πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά και τις σχετικές αποφάσεις ή διαταγές που πιστοποιούν το χρόνο άσκησης των καθηκόντων αυτών.

Επισημαίνεται ότι η παρούσα Ανακοίνωση αποτελεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δεν είναι δεσμευτική για την Υπηρεσία.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση d4@glk.gr και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει στις 24/11/2014 και λήγει στις 28/11/2014.

Η Ανακοίνωση αυτή :

α) να αποσταλεί στους Προϊσταμένους όλων των Υπηρεσιών του Υπουργείου, οι οποίοι θα πρέπει να φροντίσουν για την ενημέρωση των υπαλλήλων τους.

β) να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών.

γ) να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!