Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Δημοσιεύτηκε ο Ν. 4305/2014 με τις διατάξεις για τη ρύθμιση οφειλών, την εισφορά αλληλεγγύης, το ΦΠΑ στην εστίαση κ.α. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κωδικοποίησης του Forin.gr Analysis

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε και προστέθηκε στη βάση Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr o Ν. 4305/2014 (ΦΕΚ Α 237/31-10-2014) "Ανοικτή διάθεση και περαιτέρω χρήση εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων του δημόσιου τομέα, τροποποίηση του ν. 3448/2006 (Α΄ 57), προσαρμογή της εθνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας 2013/37/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, περαιτέρω ενίσχυση της διαφάνειας, ρυθμίσεις θεμάτων Εισαγωγικού Διαγωνισμού Ε.Σ.Δ.Δ.Α. και άλλες διατάξεις"

Ο νόμος αυτός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διατάξεις για:

  • Ρύθμιση των οφειλών προς τη φορολογική διοίκηση (άρθρο 51),
  • Ρύθμιση των οφειλών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης (άρθρο 54),
  • Επέκταση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στα φυσικά πρόσωπα (άρθρο 52),
  • Παράταση της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση (άρθρο 52)
  • Τροποποίηση του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (άρθρο 48)
  • και άλλες σημαντικές διατάξεις
Δείτε το Ν. 4305/2014 (ΦΕΚ Α 237/31-10-2014) όπως δημοσιεύτηκε, εδώ.

Όλες οι μεταβολές που επέφερε ο νόμος αυτός στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr καταχωρήθηκαν και με τον τρόπο αυτό, όλοι οι νόμοι της βάσης Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr είναι ενημερωμένοι, ακριβώς όπως ισχύουν, μετά και τη δημοσίευση του Ν. 4305/2014.

Οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis μπορούν να δουν τις αλλαγές που επέφερε ο νόμος αυτός με ένα κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Μάθετε περισσότερα για τη συνδρομητική τράπεζα φορολογικής πληροφόρησης του Forin.gr εδώ.

Οι συνδρομητές της Τράπεζας Φορολογικής Πληροφόρησης "Analysis" του Forin.gr μπορούν να πλοηγηθούν στο σύνολο της ύλης της φορολογικής νομοθεσίας του Forin.gr από την κεντρική σελίδα της Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr. Από τη σελίδα αυτή, οι συνδρομητές μας είναι σε θέση να εντοπίσουν, άμεσα, δίχως κόπο, το νόμο που αναζητούν, βάσει του αντικειμένου του, πατώντας στο αντίστοιχο θεματικό εξώφυλλο. Παράλληλα, η ενότητα "Πρόσφατοι νόμοι" συγκεντρώνει όλους τους πρόσφατα δημοσιευθέντες νόμους,, όπως ακριβώς δημοσιεύονται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Σημειώνεται ότι στην ενότητα Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων και Δημόσιο Λογιστικό μπορείτε από σήμερα να βρίσκετε τη νέα ρύθμιση οφειλών των άρθρων 51 και 54 του ν. 4305/2014 και να παρακολουθείτε τυχόν μεταβολές.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis έχουν τη δυνατότητα να δουν αναλυτικά όλες τις αλλαγές που είτε έχουν πραγματοποιηθεί σε κάποιο νόμο (βλ. στην εικόνα A) είτε έχουν πραγματοποιηθεί από κάποιο νόμο (βλ. στην εικόνα B), πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο, όπως, ενδεικτικά, φαίνεται στην ακόλουθη εικόνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!