Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Δημοσιεύτηκε ο Ν. 4304/2014 ''Έλεγχος των οικονομικών και πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις.''

Σας ενημερώνουμε ότι προστέθηκε στη βάση Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr o Ν. 4304/2014 (ΦΕΚ Α 234/23-10-2014) "Έλεγχος των οικονομικών και πολιτικών κομμάτων και  των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις. "

Δείτε το Ν. 4304/2014 (ΦΕΚ Α 234/23-10-2014) "Έλεγχος των οικονομικών και πολιτικών κομμάτων και  των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις.", όπως δημοσιεύτηκε, εδώ.

Οι συνδρομητές της Τράπεζας Φορολογικής Πληροφόρησης "Analysis" του Forin.gr μπορούν να πλοηγηθούν στο σύνολο της ύλης της φορολογικής νομοθεσίας του Forin.gr από την κεντρική σελίδα της Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr. Από τη σελίδα αυτή, οι συνδρομητές μας είναι σε θέση να εντοπίσουν, άμεσα, δίχως κόπο, το νόμο που αναζητούν, βάσει του αντικειμένου του, πατώντας στο αντίστοιχο θεματικό εξώφυλλο. Παράλληλα, η ενότητα "Πρόσφατοι νόμοι" συγκεντρώνει όλους τους πρόσφατα δημοσιευθέντες νόμους,, όπως ακριβώς δημοσιεύονται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!