Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

Δ2Γ 1140268 ΕΞ 17-10-2014 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή υποψηφιοτήτων πλήρωσης θέσεων Προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου Διεύθυνσης/ Υποδιεύθυνσης και Τμήματος της Ειδικής Δ/νσης Ελέγχου Εθνικών και Κοινοτικών Δαπανών και Καταπολέμησης Απάτης και Διαφθοράς, των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Διευθύνσεων, καθώς και Τμημάτων της Κ.Υ της Ειδικής Γραμματείας του Σ.Δ.Ο.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
& ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ & ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Ταχ. Δ/νση:Καρ. Σερβίας 10
101 84 Αθήνα
Τηλέφωνο:210 33.75.991-992
FAX:210 33. 75. 990
E- mail:d2c@mofadm.gr

ΑΔΑ: 6ΝΠ7Η-Ζ0Ε

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2014

Αρ. Πρωτ.: Δ2Γ 1140268 ΕΞ 2014

ΠΡΟΣ: Ως Π.Δ.

ΘΕΜΑ : «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή υποψηφιοτήτων πλήρωσης θέσεων Προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου Διεύθυνσης/ Υποδιεύθυνσης και Τμήματος της Ειδικής Δ/νσης Ελέγχου Εθνικών και Κοινοτικών Δαπανών και Καταπολέμησης Απάτης και Διαφθοράς, των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Διευθύνσεων, καθώς και Τμημάτων της Κ.Υ της Ειδικής Γραμματείας του Σ.Δ.Ο.Ε.»

Αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 84 του Ν.3528/2007 (ΦΕΚ 26/Α'), όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 του Ν.4275/2014 (ΦΕΚ 149/Α'), σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Π.Δ. 111/2014 (ΦΕΚ 178/Α'), ορίζεται ότι :

Ι. Ως Προϊστάμενοι Διεύθυνσης/Υποδιεύθυνσης επιλέγονται υπάλληλοι, εφόσον έχουν τα απαιτούμενα για τις εν λόγω θέσεις προσόντα, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 125, παράγραφος 1, περίπτωση (η) του Π.Δ. 111/2014 και :

α) έχουν ασκήσει καθήκοντα Προϊσταμένου Διεύθυνσης τρία (3) έτη τουλάχιστον ή

β) έχουν τουλάχιστον δέκα (10) έτη συνολικής πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας και έχουν ασκήσει συνολικά τουλάχιστον για τρία (3) έτη καθήκοντα Προϊσταμένου Τμήματος ή

γ) έχουν τουλάχιστον δώδεκα (12) έτη συνολική πραγματική δημόσια υπηρεσία και έχουν ασκήσει τουλάχιστον ένα (1) έτος συνολικά καθήκοντα Προϊσταμένου Τμήματος ή αντίστοιχου επιπέδου οργανικής μονάδας ή αυτοτελούς γραφείου. Διευκρινίζεται ότι στις προϋποθέσεις επιλογής υπολογίζεται ο χρόνος που έχει διανυθεί σε θέση ευθύνης ανώτερης της προαπαιτούμενης.

ΙΙ. Ως Προϊστάμενοι Τμήματος επιλέγονται υπάλληλοι, εφόσον έχουν τα απαιτούμενα για τις εν λόγω θέσεις προσόντα, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 126 του Π.Δ. 111/2014 και :

α) έχουν τουλάχιστον τέσσερα (4) έτη συνολικής πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας και έχουν ασκήσει καθήκοντα Προϊσταμένου Τμήματος ή αντιστοίχου επιπέδου οργανικής μονάδας ή αυτοτελούς γραφείου για ένα (1) τουλάχιστον έτος ή

β) είναι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης με συνολικό χρόνο πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας τέσσερα (4) έτη ή

γ) έχουν τουλάχιστον έξι (6) έτη συνολικής πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας. Διευκρινίζεται ότι στις προϋποθέσεις επιλογής υπολογίζεται ο χρόνος που έχει διανυθεί σε θέση ευθύνης ανώτερης της προαπαιτούμενης.

Εν όψει των παραπάνω και προκειμένου να πληρωθούν οι θέσεις Προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου Διεύθυνσης και Τμήματος, όπως αυτές αναλυτικά αναφέρονται στους πίνακες που επισυνάπτονται , καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι, που πληρούν, κατά περίπτωση, τις παραπάνω προϋποθέσεις, να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως το συνημμένο υπόδειγμα, η οποία απαραίτητα θα συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα, που δεν θα υπερβαίνει συνολικά τις τρεις (3) σελίδες.

Στις περιπτώσεις υποψηφίων που έχουν ασκήσει καθήκοντα αναπληρωτή Προϊσταμένου οργανικής μονάδας και δεδομένου ότι ο χρόνος αυτός λαμβάνεται υπόψη για την εφαρμογή των παραπάνω διατάξεων, οι εν λόγω υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν, μαζί με το βιογραφικό σημείωμα και τις σχετικές αποφάσεις ή διαταγές που πιστοποιούν το χρόνο άσκησης καθηκόντων αναπληρωτή Προϊσταμένου.

Σημειώνεται ότι οι απαιτούμενες από τις παραπάνω διατάξεις προϋποθέσεις θα πρέπει να συντρέχουν κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Διευκρινίζεται, ότι η αίτηση του υποψηφίου δεν δεσμεύει τη Διοίκηση.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση d2c@mofadm.gr και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει την 20/10/2014 και λήγει την 24/10/2014.

Η παρούσα να τοιχοκολληθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων κάθε Υπηρεσίας και να λάβουν γνώση ενυπόγραφα όλοι οι υπάλληλοι, με ευθύνη των Προϊσταμένων των Υπηρεσιών.

Συνημμένα

Υπόδειγμα αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!