Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

Δ2Γ 1132875 ΕΞ 30-09-2014 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις θέσεις Προϊσταμένων Τμήματος των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΑΝΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.2 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ': ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
& ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Ταχ. Δ/νση : Καρ. Σερβίας 10
Ταχ. Κωδ. : 101 84 ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο : 210 -33.75.165-194
FAX : 210-32.32.815

ΑΔΑ: 7ΦΞΡΗ-ΑΛΚ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αθήνα 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αριθμ. πρωτ.: Δ2Γ 1132875 ΕΞ 2014

ΠΡΟΣ
ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις θέσεις Προϊσταμένων Τμήματος των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ).

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 6 «Τελικές-Καταργούμενες διατάξεις», παρ. 1 του ν. 4275/2014, οι διατάξεις του άρθρου 84 του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως αντικαταστάθηκαν από το Άρθρο 84 του ιδίου νόμου, εφαρμόζονται από τη δημοσίευση των Προεδρικών διαταγμάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις, ως Προϊστάμενοι Τμήματος επιλέγονται υπάλληλοι οι οποίοι:

α) έχουν τουλάχιστον τέσσερα (4) έτη συνολικής πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας και έχουν ασκήσει καθήκοντα Προϊσταμένου Τμήματος ή αντιστοίχου επιπέδου οργανικής μονάδας ή αυτοτελούς γραφείου για ένα (1) τουλάχιστον έτος ή

β) είναι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης με συνολικό χρόνο πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας τέσσερα (4) έτη ή

γ) έχουν τουλάχιστον έξι (6) έτη συνολικής πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας.

Κατόπιν τούτου, καλούμε τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους που πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις επιλογής και έχουν τα απαιτούμενα προσόντα για τις εν λόγω θέσεις (κλάδος και κατηγορία), που ορίζει το άρθρο 126 του Π.Δ 111/2014 (ΦΕΚ 178/Α'/29-8-2014) να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για τις θέσεις Προϊσταμένων επίπεδου Τμήματος Δ.Ο.Υ, όπως ο συνημμένος πίνακας.

> Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, η οποία συνοδεύεται υποχρεωτικά από βιογραφικό σημείωμα.

> Επιπλέον, δεδομένου ότι ο χρόνος υπηρεσίας, ο οποίος διανύθηκε σε θέση Προϊσταμένου οργανικής μονάδας με νόμιμη αναπλήρωση, λογίζεται ως χρόνος υπηρεσίας σε θέση Προϊσταμένου οργανικής μονάδας του αυτού επιπέδου και λαμβάνεται υπόψη για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 84 του ν.4275/2014, παρακαλούμε τους υποψηφίους όπως προσκομίσουν μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα αποφάσεις ή διαταγές που να αποδεικνύουν τον εν λόγω χρόνο.

> Οι προϋποθέσεις και τα προσόντα επιλογής πρέπει να συντρέχουν κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά και υόνο υέσω Fax (210-3375489) και εντός αποκλειστικής προθεσμίας τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών που αρχίζει την 1/10/2014 και λήγει την 6/10/2014.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική για τη Διοίκηση.

Η παρούσα να τοιχοκολληθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων κάθε Υπηρεσίας με ευθύνη του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας και να αναρτηθεί στον ιστότοπο της Γ.Γ.Δ.Ε (www.publicrevenue.gr).

Ακριβές Αντίγραφο
Η Προϊσταμένη της Γραμματείας
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΒΒΑΙΔΟΥ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!