Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Μέχρι τις 6 το απόγευμα ανοικτά 70 καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας

Διευρυμένο ωράριο για 70 καταστήματά της ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό για την είσπραξη συντάξεων και πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.

Τα καταστήματα αυτά που λειτουργούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μεγάλες πόλεις της περιφέρειας (τα οποία αναφέρονται στον συνημμένο πίνακα) θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 6 το απόγευμα, με επιμήκυνση του ωραρίου συναλλαγών κατά 3,5 ώρες, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό για την είσπραξη συντάξεων και πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.

Ανεξαρτήτως αυτών, η Εθνική Τράπεζα λειτούργησε χθες καταστήματά της, πέραν του συνήθους ωραρίου, όπως και ανέκαθεν σε έκτακτες περιπτώσεις ενεργεί, εφόσον εμφανίζεται αυξημένη συναλλακτική κίνηση.

Από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε όλα τα καταστήματα όλων των τραπεζών για την αποπληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών που επέλεξαν την καταληκτική ημερομηνία για την εξόφληση τους.Η εξυπηρέτηση της πελατείας γίνεται κανονικά χωρίς προβλήματα.Σε ορισμένες περιπτώσεις οι ουρές ξεπερνούν σε διάρκεια και τις δύο ώρες,κυρίως στα κεντρικά καταστήματα ή σε περιοχές όπου το δίκτυο καταστημάτων έχει περιοριστεί σημαντικά σε αριθμό.

Τραπεζικά στελέχη υπενθυμίζουν στην πελατεία τους ότι μπορούν να αποπληρώνουν με ασφάλεια και ταχύτητα τις υποχρεώσεις και μέσω των εναλλακτικών δικτύων αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό που παρατηρείται την τελευταία ημέρα κάθε μήνα και ειδικότερα την τελευταία ημέρα προθεσμίας φορολογικών υποχρεώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!