Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Εφόλης της ύλης συζήτηση θα έχουν Σαμαράς-Μέρκελ στο Βερολίνο -Τη στήριξη για τη βιωσιμότητα του χρέους θέλει ο πρωθυπουργός

Στο Βερολίνο μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος, αύριο Τρίτη, θα έχει γεύμα εργασίας με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ.

Η επίσκεψη απόφασίστηκε από τους δύο ηγέτες στην ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφήςτης της 16ης Ιουλίου και οριστικοποιήθηκε από τα γραφεία τους, την εβδομάδα που μας πέρασε. Στην ατζέντα της συνάντησης είναι οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και η πορεία του ελληνικού προγράμματος, οι ευρωπαϊκές οικονομικές εξελίξεις αλλά και ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Πρόκειται για εφόλης της ύλης συζήτηση για την ελληνική οικονομία λίγο πριν αρχίσει η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και ενώ η κυβέρνηση επιδιώκει την έναρξη της διαπραγμάτευσης για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και οι δύο σύμβουλοί του, που μετείχαν και στη συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Σταύρος Παπασταύρου. Ο κ. Χαρδούβελης δεν θα είναι στην αποστολή αφού και απο γερμανικής πλευράς δεν θα συμμετέχει ο κ. Σόιμπλε, αλλά μόνο οι σύμβουλοι της κ. Μέρκελ.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!