Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Δημοσιεύτηκε ο ν. 4286/2014 με τις μεταβολές στον ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α 194/19-9-2014 ο "Ν. 4286/2014: Γενικές διατάξεις για τη δημιουργία συστήματος αμοιβών νοσοκομείων σύσταση και καταστατικό της εταιρείας με την επωνυμία «Εταιρεία συστήματος αμοιβών νοσοκομείων ανώνυμη εταιρεία» Προσαρμογή στο Εθνικό Δίκαιο της Οδηγίας 2012/39/ΕΕ της επιτροπής της 26ης Νοεμβρίου 2012 για την τροποποίηση της Οδηγίας 2006/17/ΕΚ και λοιπές διατάξεις."

Ο νόμος αυτός περιλαμβάνει (άρθρο 18) τις τροποποιήσεις που επήλθαν στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) και στο Ε9 με τη ψηφισθείσα στη Βουλή σχετική τροπολογία.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το Ν. 4286/2014 εδώ.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι έχουν καταχωρηθεί οι μεταβολές που επέφερε ο νόμος αυτός στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr και με τον τρόπο αυτό, όλοι οι νόμοι της βάσης Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr είναι ενημερωμένοι, ακριβώς όπως ισχύουν, μετά και τη δημοσίευση των νόμων αυτών.

Οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis μπορούν να δουν όλες τις αλλαγές που επέφεραν οι νόμοι αυτοί στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης φορολογικής νομοθεσίας του Forin.gr με ένα κλικ στους ακόλουθους συνδέσμους:

Μάθετε περισσότερα για τη συνδρομητική τράπεζα φορολογικής πληροφόρησης του Forin.gr εδώ.

Η πρόσβαση στους νόμους της βάσης Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr μπορεί να πραγματοποιηθεί από την κεντρική σελίδα της Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr, απ' όπου είστε σε θέση να εντοπίσετε, βάσει αντικειμένου, το νόμο που αναζητάτε πατώντας στο αντίστοιχο θεματικό εξώφυλλο. Έτσι, για παράδειγμα, αν αναζητάτε το νόμο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, αρκεί να εντοπίσετε ανάμεσα στα εξώφυλλα τη "Φορολογία Ακινήτων" και να μεταβείτε ακολούθως με ένα κλικ στο νόμο που σας ενδιαφέρει. Χαρακτηριστική η ακόλουθη εικόνα:

Υπενθυμίζουμε ότι οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis έχουν τη δυνατότητα να δουν αναλυτικά όλες τις αλλαγές που είτε έχουν πραγματοποιηθεί σε κάποιο νόμο (βλ. στην εικόνα A) είτε έχουν πραγματοποιηθεί από κάποιο νόμο (βλ. στην εικόνα B), πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο, όπως, ενδεικτικά, φαίνεται στην ακόλουθη εικόνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!