Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Ν. 4282/2014: Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των κωδικοποιημένων νόμων της βάσης φορολογικής νομοθεσίας του Forin.gr Analysis μετά και τη δημοσίευση του Ν. 4282/2014

Σας ενημερώνουμε ότι προστέθηκε στη βάση Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr o Ν. 4282/2014 (ΦΕΚ Α 182/29-8-2014) "Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών και άλλες διατάξεις."

Δείτε το Ν. 4282/2014 (ΦΕΚ Α 182/29-8-2014) "Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών και άλλες διατάξεις.Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών και άλλες διατάξεις." εδώ.

Παράλληλα, καταχωρήθηκαν οι μεταβολές που επέφερε ο νόμος αυτός στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr και με τον τρόπο αυτό, όλοι οι νόμοι της βάσης Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr είναι ενημερωμένοι, ακριβώς όπως ισχύουν, μετά και τη δημοσίευση του Ν. 4282/2014.

Οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis μπορούν να δουν τις αλλαγές που επέφερε ο νόμος αυτός με ένα κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Μάθετε περισσότερα για τη συνδρομητική τράπεζα φορολογικής πληροφόρησης του Forin.gr εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis έχουν τη δυνατότητα να δουν αναλυτικά όλες τις αλλαγές που είτε έχουν πραγματοποιηθεί σε κάποιο νόμο (βλ. στην εικόνα A) είτε έχουν πραγματοποιηθεί από κάποιο νόμο (βλ. στην εικόνα B), πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο, όπως, ενδεικτικά, φαίνεται στην ακόλουθη εικόνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!