Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Εφαρμογή του Forin.gr για την επαλήθευση του ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Σε συνέχεια της ανάρτησης των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, υπενθυμίζουμε στους συνδρομητές και τους απλούς χρήστες του Forin.gr την έγκυρη και αξιόπιστη εφαρμογή υπολογισμού του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων.

Με την εφαρμογή του Forin.gr, μπορείτε να υπολογίσετε άμεσα και να επαληθεύσετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο, τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (κύριο και συμπληρωματικό) που σας αναλογεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4223/2013.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση. Αφού εισάγετε τα απαραίτητα για τον υπολογισμό του κύριου ή του συμπληρωτικού φόρου στοιχεία ανά είδος ακινήτου (κτίσμα, οικόπεδο, γήπεδο) ή/και ανά είδος προσώπου (φυσικό, νομικό πρόσωπο), όπως αυτά παρουσιάζονται στο εκκαθαριστικό σας σημείωμα, πατάτε το κουμπί "Υπολογισμός". Το αποτέλεσμα εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας μαζί με τη φιλική ονομασία του ακινήτου που έχετε εισάγει.

Χρησιμοποιήστε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή υπολογισμού του ΕΝ.Φ.Ι.Α. εδώ.

Δείτε χαρακτηριστικά την παρακάτω εικόνα:

Προς διευκόλυνσή σας, έχουν προστεθεί οδηγίες, όπου κρίθηκε σκόπιμο, με στόχο την καλύτερη κατανόηση του τρόπου υπολογισμού του ΕΝ.Φ.Ι.Α.. Αναλυτικότερα, μπορείτε, περνώντας το mouse σας πάνω από το εικονίδιο , να διαβάσετε τις επιπρόσθετες πληροφορίες για το πεδίο αυτό.

Το σημαντικότερο, όμως, χαρακτηριστικό της εφαρμογής μας είναι ότι μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία υπολογισμού του φόρου, μετά το αποτέλεσμα που παρουσιάζεται στην οθόνη σας. Συγκεκριμένα, πατώντας στο εικονίδιο , το οποίο εμφανίζεται δίπλα στο αποτέλεσμα του υπολογισμού, μπορείτε να δείτε ακριβώς και αναλυτικά πώς προέκυψε ο φόρος.

Χρησιμοποιήστε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή υπολογισμού του ΕΝ.Φ.Ι.Α. εδώ.
Οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis και της ενότητας "Φορολογικές Δηλώσεις 2014" μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή αυτή σε συνδυασμό με την εφαρμογή συμπλήρωσης της δήλωσης Ε9 για να διορθώσουν τυχόν λάθη κατά την υποβολή των δηλώσεων Ε9. Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την επιβολή κυρώσεων μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014.  Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις συνδρομητικές υπηρεσίες του Forin.gr εδώ
Διαβάστε επίσης σχετικό άρθρο της επιστημονικής ομάδας του Forin.gr για τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. με ανάλυση των διατάξεων του Ν. 4223/2013 και σχετικά παραδείγματα εδώ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!