Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΥΠΟΙΚ: Ομιλία αναπληρωτή υπουργού οικονομικών στην άτυπη συνάντηση της επιτροπής προϋπολογισμού του συμβουλίου της Ε.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ     

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   

Νίκης 5-7     
Τ.Κ. 101 80, Αθήνα 
Tηλ.:  210-3332553/4 
Fax: 210-3332559 
e-mail: press@minfin.gr 
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 

Δελτίο Τύπου 

Από το Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, ανακοινώνονται τα εξής: 

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε., παρευρέθηκε, σήμερα, στην Άτυπη Συνάντηση της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Συμβουλίου της Ε.Ε. που έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο.  

Κατά την τοποθέτηση του και αφού ανέπτυξε το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί από την Επιτροπή Προϋπολογισμού της Ε.Ε. κατά την Ελληνική Προεδρία, ανέλυσε τη θεματολογία της Άτυπης Συνάντησης. 

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι οι δύο θεματικές ενότητες της Συνάντησης, η δημοσιονομική πειθαρχία και η αντιμετώπιση της ανεργίας, συνιστούν βασικές προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας. 

Εστίασε αφενός στην ανάγκη εξορθολογισμού του προσωπικού στις αποκεντρωμένες δομές της Ε.Ε. και αφετέρου στο γεγονός ότι τα μη αποδεκτά υψηλά επίπεδα της ανεργίας στους νέους σε ορισμένα κράτη-μέλη, ιδίως στην Ελλάδα, απαιτούν αποφασιστική δράση σε Ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, όπως και στοχευμένα μέτρα και ενεργητικές πολιτικές. 

Πολιτικές, σε μία Ευρώπη που θα στηρίζεται σε κοινές αξίες και θα εδράζεται στην αρχή της δημιουργικής αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών-μελών της». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!