Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

ΟΕΕ: Σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ηράκλειο Κρήτης

Σεμινάριο με θέμα: 

Ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α) Φυσικών & Νομικών Προσώπων & συμπλήρωση του Ε9. Ανάλυση του Ε9, ΕΝ.Φ.Ι.Α & της ΠΟΛ 1052/17-2-2014 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει στο Ηράκλειο σεμινάριο διάρκειας 5 ωρών με θέμα: 

«Ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α) Φυσικών & Νομικών Προσώπων & συμπλήρωση του Ε9. Ανάλυση του Ε9, ΕΝ.Φ.Ι.Α & της ΠΟΛ 1052/17-2-2014» την Κυριακή  11 Μαϊου και ώρα 09:00 - 14:00 στη συνεδριακή αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (Λ. Ικάρου & Εφέσου). 

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κ. Κόλλια Άννα, Προϊσταμένη Τμήματος φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας, της δ/νσης φορολογίας κεφαλαίου του υπουργείου οικονομικών. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ που έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεώσει την Επαγγελματική τους Ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης). Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στο Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή μετά την υποβολή της αίτησης και μέχρι την Παρασκευή 02/05/2014, νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρίσκονται σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά εντός της παραπάνω ημερομηνίας, η αίτησή του δεν θα ληφθεί υπόψη. 

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, ηλεκτρονικά πατώντας εδώ,  αλλά και από την ιστοσελίδα του Τμήματος www.oeetak.gr.  Οι Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα  τις ώρες 09:00 έως 15:00 (Εθν. Αντιστάσεως 105, Ηράκλειο), με e-mail στη διεύθυνση oeetak@her.forthnet.gr  και με fax στο 2810224595 και μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο. 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 02/05/2014. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης στo τηλέφωνo 2810223997. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!